19-річний Роман Сасанчин полишив хвору дружину одну з новонародженою донькою на руках: “Бачити його не хочу”

Дружина Романа Сасанчина Іванна розповіла, як повівся її чоловік, поки вона сильно хворіє і постійно знаходиться с крихітною донькою на руках.

Декілька місяців тому переможець музичного проєкту “Голос країни” Роман Сасанчин та його вагітна дівчина Іванна, яка вже знаходилася на останніх термінах, одружилися. Пара навіть не збиралася розписуватися у той день, але згідно законів, вони мали на це право через дитинку у животі Іванни. А вже через декілька тижнів на світ з’явилася прекрасна дівчинка Елізабет, яка стала первістком Романа та його обраниці.

Роман Сасанчин полишив хвору дружину одну з новонародженою донькою на руках

І хоча аудиторія ставиться скептично до молодої сім’ї, адже Сасанчин дуже юний для батьківства, Іванна завжди його підтримує і запевняє, що він буде хорошим татом для їхньої донечки. Тим не менш, нещодавно вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що її здоров’я різко погіршилося. Дівчина захворіла.

На даний момент в неї температура 39, на руках маленька донечка, а чоловіка поруч немає через те, що він не може доїхати додому з навчання.

Роман Сасанчин полишив хвору дружину одну з новонародженою донькою на руках. Скоіншот особистої сторінки Іванни

“Температура 39, мала не хоче злазити з рук, через це не можу себе зцідити, а мій коханий чоловік ніяк не може додому приїхати, з ним посварилися, бачити не хочу! Можливо через емоції це написала, але більшість з вас думає, що у мене життя малина, і ніяких складнощів немає, і від чого я можу втомлюватися? Від телефону, хоча ви бачите лише 10 відсотків мого життя, а багато ще вміло тримаю в собі. Просто накипіло”, — зізнається дівчина.

Тим не менш, вона продовжує тримати своїх підписників у курсі подій, а також постійно оновлює новини про своє самопочуття.

Схожі статті