|
08.02.2022 22:13

Як виглядають майбутні тесть і теща екс-холостяка Іраклі Макацарії: “Більші грузини, ніж він сам” (ФОТО)

Відомий грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія, який свого часу прославився на території України, вперше засвітився у компанії майбутніх тещі та тестя.

Декілька років тому відомий грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія намагався знайти своє кохання на території України. Для цього він став головним героєм романтичного шоу “Холостяк”. Але доля не посміхнулася йому і спроби створити міцні відносини з коханою жінкою були марними.

Пройшло вельми багато часу з тих пір, і багато хто взагалі не був впевнений, що зірка таки зможе реалізувати своє бажання стати чоловіком та батьком. Тим не менш минулого року йому вдалося здивувати аудиторію. Вперше він представив публіці свою кохану Лізу.

Як виглядають майбутні тесть і теща екс-холостяка Іраклі Макацарії

Дівчина родом із Грузії, і як виявилося, в села у душу Іраклі бажання стати її чоловіком та батьком її дітей. Про це він розповів в інтерв’ю. Чоловік натякнув, що весілля зіграють швидко, і з дітьми він не збирається відтягувати.

А нещодавно на особистій сторінці Лізи в соціальній мережі Instagram з’явилася кадри, на яких Іраклі постав у компанії своїх майбутніх тещі та тестя. Публікація викликала шквал позитивних емоцій. Співвітчизники Лізи почали засипати пару червоними сердечками, а українці навіть жартували.

Як виглядають майбутні тесть і теща екс-холостяка Іраклі Макацарії. Скріншот коментарів під публікацією коханої бізнесмена

Варто відмітити, що сім’я коханої Іраклі має дуже інтелігентний вигляд і при цьому дійсно помітні грузинські риси. Кадри були зроблені у ресторані. Імовірно під час дня народження когось із членів сім’ї.

Варто відмітити, що інформація стосовно весілля пари поки що відсутня.