“Зійду з розуму”: 67-річний Макаревич після першого року подружнього життя поскаржився на 37-річну дружину

Відомий співак Андрій Макаревич вчетверте одружений на молодшій за нього на 30 років жінці, життя з якою виявилося не таким вже й солоденьким.

У грудні 2019-го, маючи за плечами три невдалих шлюби, Андрій Макаревич одружився вчетверте на ізраїльській мандрівниці Ейнат Кляйн. Вони познайомилися, коли лідер гурту “Машина времени” шукав екскурсовода по Ефіопії. Саме Ейнат йому порекомендували як найкращого гіда по країні.

Разом з 37-річною дружиною 67-річний Макаревич веде кулінарний блог. І хоча музикант має багаторічний досвід ведення авторської програми “Смак”, він все одно вважає себе “інтуїтивним дилетантом”. Про це Андрій розповів в інтерв’ю у програмі “ЖВЛ“.

Ейнат Кляйн
Ейнат Кляйн

Також у пари є ще одне спільне захоплення – подорожі. Лінивий відпочинок біля моря – це не про Макаревича:

“Якщо мене покласти на пляж, я за 4 години зійду з розуму. Я люблю бувати там, де ніхто не бував”.

Андрій Макаревич у ЖВЛ
Андрій Макаревич у ЖВЛ

Однак у вірної супутниці виконавця є один серйозний недолік в плані подорожей. Як каже Андрій, кохана розраховує тільки на свої сили та жагу до пізнань:

“Ось вона планує відвідати 12 стародавніх храмів за день, а людина фізично може витримати 5. На шостому у неї просто вже поріг сприйняття сильно знижується”.

Кляйн народилася у Києві, там же вступила до університету, але через деякий час переїхала в Ізраїль, де і продовжила навчання. Їхнє з Макаревичем весілля відбулося у Тель-Авіві в коли близьких та рідних.

Весілля Андрія Макаревича та Ейнат Кляйн
Весілля Андрія Макаревича та Ейнат Кляйн

Спеціально приховувати новину про чергове одруження співак не намагався, проте і піаритися на такій важливій для нього події не хотів, тож у публічному полі про це стало відомо лише у квітні 2020-го.

Схожі статті