|
09.02.2022 14:59

“Звідки ви знаєте?”: Олена Кравець пустила свою дочку Машу, яку виселила з дому в 15, на корпоратив “Кварталу 95”

Відома українська акторка і гумористка Олена Кравець пустила свою юну доньку Машу на новорічний корпоратив "Кварталу 95". Про це стало відомо завдяки Каті Осадчій.

Олена Кравець ще зі студентських часів брала участь у КВК, завдяки чому згодом стала найвідомішою жінкою-гумористкою в Україні. Зірка має талант пародистки і вдало перевтілюється в багатьох відомих людей. Чоловік Олени Сергій теж займається гумором, тоді як старша донька пари Маша пішла зовсім іншим шляхом.

Марії вже 18 і вона не перший рік займається сучасними танцями. Чи стане вона професійною хореографинею, Кравець не знає. Її захоплення акторка називає пристрастю і не виключає, що незабаром дівчина почне заробляти цим на життя. Ба більше, виявилося, що вона вже має досвід виступів на корпоративі.

Так, у програмі “Світське життя” Катерина Осадча застала Олену на прем’єрі серіалу “Дикі”:

“Сьогодні тут на прем’єрі ти разом з донькою, хоча вона уникає публічності, тим не менш, вона захоплюється хіп-хопом, і на корпоративі новорічному “Кварталу” вона виступала”.

Олена Кравець пустила юну доньку на корпоратив Кварталу

Кравець не очікувала, що ці подробиці стануть відомі широкому загалу:

“А звідки ти знаєш? Ну звідки? Ну так. Вона виступала, і це була її ідея, дуже багатьом сподобалось”.

Після виступу Маші до гримерки багато хто заходив до неї у гримерки та висловлював своє захоплення її талантом.

Донька Олени Кравець виступила на корпоративі Кварталу 95

Нагадаємо, старша донька Олени Кравець не живе з батьками ще з 15 років. Все тому, що з появою на світ двійнят вдома стало набагато менше місця:

“Наша велика родина була трохи обтяжена житловим питанням. Ми почали шукати можливості, і ця можливість дивним чином сама собою утворилася”.

Подруга зірки та мама однокласниці Марії запропонувала свою допомогу – щоб Маша жила з їхньою донькою у них вдома, поки вони з чоловіком проживали за кордоном. Чоловік Олени не підтримував цю ідею, але дружині вдалося його вмовити, і вже зараз спадкоємиця пари демонструє – це було на користь:

“Вона дуже швидко подорослішала і стала справжньою господинею. Це дійсно школа життя”, – підсумувала Кравець.