|
09.02.2022 15:45

Як виглядає рідна сестра і племінники Олега Винника: родичі головного вовка країни живуть в селі як прості люди

Відомий український співак Олег Винник тримає подробиця особистого життя за сімома замками, але для своєї сестри і племінників зробив виключення.

Олег Винник досяг небувалої популярності, не спекулюючи родинними зв’язками і стосунками. Артист неодноразово наголошував, що бажає привертати увагу слухачів виключно талантом і піснями, а не брудною білизною. Через це про сім’ю зірки майже нічого не відомо.

Крім того, Олег роками зберігає мовчання з приводу чуток про його любовні стосунки з бек-вокалісткою Таюне. Подейкують, вони давно одружені і мають сина. Це підтверджують навіть односельчани Винника, але не він сам.

Що відомо про родичів Олега Винника

Великою вдачею для шанувальників стала зйомка програми “Ранок” для телеканалу “Україна”, у якому артист взяв участь з найріднішими – старшою сестрою і племінниками.

Як виглядають сестра і племінники Олега Винника

Наталія, сестра Винника, живе на малій батьківщині артиста – в селі Червоний Кут Черкаської області. Вона зробила брата дядьком і подарувала йому двох племінників – Альону і Василія. Як каже сам Олег, це його найближчі люди – вся рідня, що в нього залишилася, адже ні тата, ні мами вже немає на цьому світі.

Як виглядає рідна сестра Олега Винника
Як виглядають племінники Олега Винника

Також співак в оточенні рідних пригадав історію, як він підлітком влаштував батькам бойкот, бо захотів мотоцикл – не їв тиждень. Мама тоді доклала грошей, але купила натомість гітару. Так досі в житті Винника мотоцикла і не з’явилося:

“Мама просто знала, що якби вона купила мотоцикл, то мене б не було. Я просто безбашений був, молодий, мені 14 років”.

Олег Винник вперше показав свою сестру і племінників

Більше цікавих подробиць про життя повелителя вовчиць Олега Винника дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”: