Як зараз виглядає 17-річний Юліан Винник: син Таюне і Олега Винника успішно будує спортивну кар’єру (ФОТО)

Роками Олег Винник приховує своє особисте життя, однак ЗМІ відшукали його сина, який проживає у Німеччині та будує спортивну кар'єру.

Олег Винник створив собі сценічний образ ловеласа, але сам він себе таким не вважає. За словами співака, він не розбиває, а склеює серця. До речі, його серце вже зайняте. Відомо, що Винник ще у студентські часи одружився на однокурсниці Таїсії Сватко. Зараз вона відома публіці, як Таюне – єдина і неповторна бек-вокалістка головного вовка країни.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне на сцені

Ще до кар’єри на українській сцені Олег був зіркою мюзиклів у Німеччині. Туди він перебрався після випуску з музикального коледжу на заробітки. Згодом ближче до нього переїхала Таїсія, тоді ж у пари народився спільний син. Хлопчика звуть Юліан. Про свого спадкоємця Винник розповідав в інтерв’ю німецькому виданню ще у 2005-му. В Україні про нього на той момент ніхто не чув.

Таюне з сином Юліаном
Таїсія Сватко з сином Юліаном

Юліану зараз 17 років, він професійно займається плаванням та бере участь у чемпіонатах Північної Німеччини, там же юнак і живе. Як з’ясувалося, з 2016-го хлопець входить до складу спортивного клубу в Берліні. На його сайті й були знайдені фото сина Олега Винника, зроблені під час тренувань з плавання.

Юліан Винник

Згідно з інформацією спортклубу, Юліан робить успіхи на шляху до спортивної кар’єри і демонструє непогані досягнення.

Варто зазначити, що 100-відсоткових доказів родинних зв’язків юного берлінського плавця і співака немає, однак шанувальники впевнені, що вони дійсно батько та син.

Більше цікавих подробиць з таємничого особистого життя Олега Винника на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.