|
09.02.2022 23:39

Влад Яма повернувся до України після повідомлення про вторгнення в будинок: хто “обчистив” оселю хореографа

Влад Яма разом із родиною повернувся з довготривалої відпустки в Америці. Окрім того, хореограф розповів, хто навідався до його київської квартири, поки він з Ліліаною та Леоном був у від'їзді.

Влад Яма разом із дружиною та сином відпочивав в Америці, пара провела за океаном більше місяця – сімейство встигло відвідати декілька міст, покупатися в океані, покататися на круїзному лайнері та навіть зустріти Діму Монатіка та Анатолія Анатоліча з їхніми дружинами та дітьми.

За декілька днів до повернення Влад опублікував у своєму особистому блозі новину про те, що поки він був у Штатах, до його квартири хтось завітав. Прихильники відразу налякалися, подумавши, що квартиру зірки пограбували. Однак Яма заспокоїв, що все добре, тим не менш не пояснив, що сталося.

Влад Яма повідомив з родиною в Америці

9 лютого танцівник повернувся додому й нарешті пояснив, що саме він мав на увазі, коли розповідав про неочікуваних гостей в домі. Виявляється, батьки підготували сюрприз для Леона та зімітували прихід Діда Мороза, адже хлопчика не було вдома на Новий рік.

“До останнього сумнівалися, що Дід Мороз принесе подарунок”, – написав Влад, показавши, як щасливий син біжить до ялинки.

Влад Яма повернувся до України

Яма також показав момент, коли його шестирічний син розпаковував подарунок. Леон отримав на свята іграшкового автомобіля й був надзвичайно щасливий цьому. Його тато відзначив, що він хотів би запам’ятати цей момент назавжди.

Нагадаємо, що Влад Яма одружився з танцівницею Ліліаною у 2015 році, згодом жінка подарувала йому сина. Пара зізнавалася, що планує ще раз стати батьками у майбутньому, однак поки що вони не ощасливили прихильників новиною про вагітність Ліліани. Сам же хореограф натякав, що мріє стати татом дівчинки.