Влад Яма показав найдорожчу іграшку свого сина і поскаржився на бідне дитинство

Влад Яма показав, чому вчить сина.

Відомий хореограф Влад Яма часто ділиться подробицями особистого життя, показуючи в Інстаграм свою красуню-дружину і будинок.

При цьому, син знаменитості, 5-річний Леон, рідко потрапляє в кадр. Кожна поява хлопчика на світлинах у мережі викликає шквал емоцій.

Цього разу, хореограф показав те, без чого не уявляє свого життя, а саме спортивний автомобіль та маленького сина. У дописі на своїй сторінці в Інстаграм Влад Яма зауважив, що у нього в дитинстві теж був автомобіль, але набагато менший. А от синові і справді пощастило сісти в дитинстві за кермо справжнього спортивного автомобіля.

Схоже, про таку машину в дитинстві мріяв не лише Влад Яма, а й дехто з його прихильників. Вони зізналися, що заради такого автомобіля, як у хореографа, готові розлучитися з усіма залізними помічниками, які у них є вдома.

Проте найбільше емоцій викликала не стільки машина, як син знаменитості. Підписники відмітили стильну стрижку хлопчика і те, як він виріс. При цьому не забули і пожартувати з приводу того, що сам Влад Яма лисий, зауваживши, що у дитинстві він теж був з волоссям.

Раніше хореограф поділився давнім знімком, на якому він і справді з густою шевелюрою, з якою розпрощався за певних обставин. Він не розповів яких саме, адже був впевнений, що його прихильники і так про все знають. Дехто припустив, що це був експеримент Олени Коляденко, який вдався і нова зачіска стала візитівкою хореографа.

Ніхто не здивований, що зірковий батько починає привчати сина до автомобілів, адже хлопчикові вже 5 років. Тож, схоже, Влад Яма вирішив, що вже час поділитися з ним своїми знаннями та вміннями водити авто, чим ще більше розчулив підписників.

Схожі статті