|
10.02.2022 23:17

36-річний Віталій Козловський постарів за лічені дні: співак вийшов до прихильників з сивою бородою та зморшками

Ольга Цибульська у своєму особистому блозі поділилася незвичними кадрами з Віталієм Козловським. Співак повстав перед користувачами мережі сивий.

Співак Віталій Козловський прославився ще на початку 2000-х завдяки перемозі у шоу “Шанс”. Талановитого та молодого юнака відразу помітив продюсер Ігор Кондратюк, який і взяв його під своє крило. Саме з ним Козловський випустив свої головні хіти та закохав у себе багатомільйонну аудиторію.

Прихильники так і мріяли познайомитися з Віталієм, однак артист завжди був доволі відсторонений від публіки. До того ж Козловський приховував будь-які деталі особистого життя. За увесь час його кар’єри відомо лише про його стосунки з телеведучою та журналісткою Раміною. Пара прозустрічалася декілька років, але згодом розійшлася. Зараз ні Козловський, ні його екс-обраниця ніяк не коментують спільне минуле.

Екс-наречена Віталія Козловського Раміна Есхакзай

Минулого року виконавець відсвяткував свій 36 день народження. Його популярність вже не порівняєш з тими масштабами, які були на початку кар’єри. Однак Віталій все ще радує своїх слухачів новими треками та дає концерти. До того ж він і досі залишається улюбленцем жінок.

Проте одна з останніх публікацій, на якій засвітився артист шокувала користувачів мережі. Колега Козловського Ольга Цибульська опублікувала відео, на якому співак повстав сивий та зі зморшками. Згодом у кадрі з’явилася і постаріла Оля. Як виявилося, виконавці просто використали спеціальний фільтр, який показав їх як бабусю та дідуся.

Постарілий Віталій Козловський

“Якщо ви будете себе погано вести, будете виглядати так само, як я сьогодні”, – пожартував Віталій Козловський.

Самі Цибульська та Козловський лише посміялися, побачивши себе у далекому майбутньому.