|
14.02.2022 10:53

Злата Огнєвіч після розриву з Андрієм Задворним зізналася, що ледь не позбавила себе життя: “Я нікому не потрібна”

Відома українська співачка та екс-холостячка Злата Огнєвіч у відвертому інтерв'ю Каті Осадчій розповіла про розставання з Андрієм Задворним та про те, як ледь не позбавила себе життя.

Особисте життя Злати Огнєвіч перестало бути таємницею, коли вона стала головною героїнею романтичного реаліті-шоу “Холостячка”. Туди артистка йшла на пошуки кохання, і знайшла його – у фіналі зірка сказала “Так” бізнесмену Андрію Задворному.

Злата була на сьомому небі від щастя, що нарешті може насолоджуватися стосунками з коханим чоловіком, однак протривали вони недовго. Вже через півтора місяці після завершення проєкту Андрій кинув Огнєвіч зі словами, що більше не має до неї почуттів.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний кинув Злату Огнєвіч

Співачка важко переживала цей розрив і навіть була вимушена звернутися за допомогою до психотерапевта. Саме терапія допомогла їй впоратися з болем і знову зібратися. Вже зараз завдяки роботі зі спеціалістом Злата зрозуміла, що оскільки в юності не зустрічалася з хлопцями-однолітками, то зараз шукає в чоловіках ту саму незрілість.

Вкотре вона цим обпіклася у виборі Задворного, хоча, за її словами, анітрохи не шкодує, що саме він став переможцем “Холостячки”:

“Я знаю і вмію любити сама. Якщо я люблю чоловіка, я йому віддам найсмачніший шматочок пирога, я буду турбуватися, піклуватися, але інколи треба подивитися, що чоловік робить у відповідь. Тобто фактично я постійно є ініціатором цієї любові. Я не шкодую жодної секунди про свій вибір зараз, після того як я ходжу до психотерапевта. Спочатку це було навіть тричі на тиждень, тому що мені було дуже погано і я не розуміла, як впоратися з цим болем, я розповідала про це всім – всім своїм знайомим, друзям, батькам, сестру покликала в першу ніч, вона до мене приїхала, обіймала”.

Злата Огнєвіч розповіла, як пережила розрив з Андрієм Задворним

Катя Осадча чесно сказала, що після розповіді Злати виникає враження, що їй було настільки важко, що могло навіть дійти до фатального. І Огнєвіч зізналася – колись вона ледь не позбавила себе життя. Це було у 2015 році, і не через чоловіка або сімейні проблеми, це був загальний стан занепаду:

“Коли я розуміла, що я нікому не потрібна, не потрібна собі. Я втратила смак до життя, до їжі. У мене сталися аутоімунні розлади. Я відчувала себе мертвою, тільки яка дихає, лягає спати, просинається, але сертва. Цьому передувала депресія, самокопання, і все інше”.

Злата Огнєвіч розповіла, як ледь не позбавила себе життя

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.