Усі чоловіки Злати Огнєвіч: біографія, фото та цікаві факти з особистого життя Холостячки до Андрія Задворного

Відома українська співачка Злата Огнєвіч, яка стала другою Холостячкою країни, мала на своєму шляху кілька чоловіків, з котрими будувала серйозні стосунки.

Уся країна із захватом спостерігала за тим, як Злата Огнєвіч шукала кохання на романтичному реаліті-шоу “Холостячка”. Серед багатьох гідних кандидатів на своє серце вона обрала підприємця Андрія Задворного – розлученого, з дитиною від першого шлюбу і не готового до створення нової родини.

Зрештою це призвело до сліз і болю – через півтора місяці стосунків після фіналу Андрій кинув Злату. Своє рішення він пояснив тим, що у нього зникли до артистки почуття.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний кинув Злату Огнєвіч

Огнєвіч не стала приховувати, що розрив дався їй дуже важко. Ба більше, вона навіть звернулася по допомогу психотерапевта. Дехто з глядачів “Холостячки” вважає, що насправді Задворний пішов від зірки, оскільки не потягнув її фінансово. Варто зауважити, що серед колишніх Злати були дійсно дуже заможні чоловіки.

Злата Огнєвіч і Сергій Льовочкін

Під час політичної діяльності Огнєвіч ходили чутки про її роман з головою адміністрації екс-президента Януковича Сергія Льовочкіна. У вільний доступ потрапили документи чартерного рейсу, згідно з якими на борту знаходилися не лише бортпровідники, пілот і Львочкін, а й ніхто інша, як Інна Бордюг (справжнє ім’я Злати). Тим не менш, співачка спростовує підозри про відносини з політиком.

Усі чоловіки Злати Огнєвіч: Сергій Льовочкін

Злата Огнєвіч і Єгор Бенкендорф

Український кінорежисер, сценарист, продюсер, гендиректор телеканалу “112 Україна” Єгор Бенкендорф, за словами очевидців, у 2013 році був помічений в ресторані з Огнєвіч. Ймовірна пара мило спілкувалася, обнімалася, цілувалася.

В розпал тих чуток в одному з інтерв’ю Злата розповіла, що отримала пропозицію руки та серця від одного з високопосадовців Першого Національного.

Усі чоловіки Злати Огнєвіч: Єгор Бенкендорф
Усі чоловіки Злати Огнєвіч: Єгор Бенкендорф

Злата Огнєвіч і таємничий військослужбовець

Був у артистки і “простий смертний” – чоловік, який після подій 2014-го поїхав захищати свою батьківщину. В мережі є спільні фото закоханих, проте обличчя чоловіка в кадрі не видно.

Колишній чоловік Злати Огнєвіч
Усі чоловіки Злати Огнєвіч: військовослужбовець

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.