Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Днями лідер популярного українського гурту “Без обмежень” Сергій Танчинця оприлюднив у своєму Instagram фотографії, на яких за руку гуляє після концерту в Одесі зі своєю піарщицею Юлією. Багато шанувальників відразу сприйняли це як натяк про новий роман артиста. Сам Танчинця нічого не коментував, а після залишив багатозначний підпис і відзначив супутницю тегом “колега”.

Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею
Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею

А поки всі намагалися знайти в цьому якийсь “таємний зміст”, на зв’язок вийшов скандальний блогер Богдан Беспалов, який нагадав, що саме він першим повідомив про любовний зв’язок музиканта з його піарщицею ще в середині березня.

Богдан Беспалов
Богдан Беспалов

“Чому всі так дивуються? Невже вони мають роман…Я вже розповідав на своєму каналі про це задовго до”,- написав у своєму ТГ-канелі Беспалов.

Також блогер вирішив повідомити все, що знає про цей роман. Посилаючись на свої таємні джерела, Богдан розповів, що Юлія була дружиною одного з найкращих друзів лідера гурту “Без обмежень”.

“Закрутила роман із Сергієм за спиною чоловіка”, – пише скандальний блогер.

Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею
Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею

Після того, як стало відомо про зраду, Юлія розлучилася з чоловіком, а Сергій Танчинець розлучився з дружиною.

“Тепер парочка щаслива, питання, як будуть довго”, – написав Беспалов.

Нагадаємо, що Богдан Беспалов викрив не одну таємницю зірок. Так, напередодні блогер розповів неприємні подробиці роману зірки ТСН Соломії Вітвіцької, яка зараз крутить роман із чоловіком подруги, яка виїхала з дітьми за кордон. Також Беспалов першим повідомив про таємне весілля Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна та розставання Ганни Трінчер та Олександра Волошина.

Схожі статті

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.

Ще “потягається” з Софією Ротару: 66-річна Оксана Білозір показала обличчя зблизька, а там – нуль зморшок

Легендарна українська співачка Оксана Білозір вразила новою фотографією, на якій виглядає на 30 років молодшою. У мережі знайшлися її реальні відео.

Зайшов не в ті двері: стало відомо, що насправді робив Андре Тан у Лондоні – з’явились неприємні деталі

Відомий український блогер оприлюднив фотографії, на яких можна побачити українського дизайнера Андре Тана у дуже незвичайному образі. Що відбувається насправді?

“Я їх бачила раз на місяць”: вагітна Джамала розповіла про двох молодших дітей, які скоро стануть старшими

Відома українська співачка, хоча й не може приділяти дітям весь свій час, наголошує, що родина - це найцінніше у її житті. Жінка намагається балансувати між кар'єрою та материнством.

“Це мода така”: молода дружина Павліка кардинально змінила стиль – 58-річному чоловікові не сподобалось

Молода дружина Віктора Павліка 29-річна Катерина Репяхова знялася в модній фотосесії у трендовому вбранні, а також кардинально змінила зачіску. 58-річний чоловік не зрозумів.