|
15.02.2022 23:36

72-річна Алла Пугачова вразила помолоділим обличчям: вперше після довгої перерви з’явилася на публіці (ФОТО)

Не секрет, що Алла Борисівна Пугачова вже давно подружилася з молодістю. Артистка і на цей раз вразила неймовірно привабливим виглядом обличчя.

Алла Пугачова. За всю історію нашої естради – це єдина співачка, яка справедливо отримала народне звання Примадонни. Артистка стала справжньою суперзіркою.

Як і належить першій дамі шоу-бізнесу, вона кожного дня підтримує свій статус. Зокрема для знаменитості важливо нести свою особливу вроду і у зрілому віці.

Фанати не перестають дивуватися, як тільки вдасться зірці зберігати свої риси обличчя та майже не змінюватися зовнішньо з роками.

Нещодавно Алла Борисівна була на Дні народження, де й показала, що дасть ще фору молодим.

У коментарях бурхливо фанати роблять компліменти дружині Максима Галкіна.

Що відомо про пластичні операції Алли Пугачової?

Моложавий вигдяд Примадонни викликає багато обговорень у мережі. Дійсно, це справжня рідкість ддя жінки колишнього радянського простору  у 72 роки майже не мати зморшок.

Холодний клімат, низький розвиток легкої промисловості, пізній прихід косметології зумовили те, що наші слов’янські красуні у зрілих роках стрімко втрачають свою вроду.

Алла Борисівні приписували купу пластичних операцій і косметичних маніпуляцій. Казали, що вона навіть омолоджувала коліна. Втім, сама співачка тактовно не розповідає про свої секрети краси. Разом із цим, вона завжди демонструвала, що веде активний і здоровий спосіб життя, багато рухається, особливо зі своїми дітками. Ліза та Гаррі маму просто повернули у дитинство!