“Розкішна мумія”: у мережі жорстко розкритикували Аллу Пугачову за сміливий наряд з мікрошортами

Алла Пугачова хоч вже і не дає гучних виступів та не гастролює країною, але це їй не заважає бути популярною та хвилювати фанатів з критиками.

Алла Борисівна – смілива легенда нашої естради. Вона була першою радянською співачкою, яка відмовилася виконувати пісні, які були “потрібними для компартії”. Примадонна, ризикуючи концертами та роботою, навіть виконувала пісні на слова поетів, яких уряд СРСР не визнавав, як митців.

Алла Пугачова в молодосты
Алла Пугачова. Молоді роки. 

Тепер же творчість у зірки перейшла в інше поле діяльності. Вона займається зараз блогерством, розповідаючи про своє життя. Та окрім світлин і відео, якими ділиться сама співачка, у мережу потрапляють матеріали, зняти чи то фанатами, чи то критиками, щоб позлити Пугачову. Так, на одній з фан-сторінок родини артистки з’явилося відео, де співачка у білому наряді з шортами виходить з машини:

На Аллі довга біла сорочка та білі кеди. Ноги прикрасила шортами. Примадонна навіть на 8-му десятку може похизуватися своєю фігурою, за якою невпинно стежить.

Та у коментарі одразу набігли критики. Хейтери написали в адрес Пугачової:

  • “Шикарна мумія”
  • “Вау, мало не впала”
  • “В роках, а все ноги показує”
  • “Ледве вилізла” (це закид на те, що чоловік подав руку Аллі, коли та виходила з авто)
  • “Страшно дивитися”

Сама ж зірка не реагує на негатив з боку користувачів соціальних мереж. Колись ця знаменитість сказала сакраментальну фразу про те, що вона знає, що старіє, але нічого з цим не може зробити.

Проте, Алла Борисівна сама дає приклад того, як гідно може виглядати жінка у будь-якому віці.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.