Categories шоу-бізнес

Переможець Холостячки Олександр Еллерт зізнався, через що влаштовував Мішиній скандали: “Наче божевільний”

Олександр Еллерт дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповів про проблеми в стосунках з Ксенією Мішиною. Що відбувалося між зірками, поки не бачили глядачі?

Днями відомий український гуморист Олександр Еллерт дав ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому вперше розповів деталі його кризи з Ксенією Мішиною. Ініціатором розриву стосунків стала акторка. Молода жінка не витримала емоційних гойдалок, які не припинялися у взаєминах і вирішила покласти їм кінець.

Олександр Еллерт зізнався, через що влаштовував Мішиній скандали

Головну причину розставання пара так і не розкрила, але стало відомо, що Олександр не давав спокою коханій через ревнощі і влаштовував їй скандали.

Олександр Еллерт зізнався, через що влаштовував Мішиній скандали

Гуморист стверджує, що не тільки він піддавався цьому деструктивному почуттю. Його екс-обраниця також час від часу ревнувала.

Олександр Еллерт зізнався, через що влаштовував Мішиній скандали

І тим не менш саме графік та поведінка Ксенії доводила Олександра до того, що він влаштовував їй скандали.

“Мені було іноді незрозуміло, хотілося почути, щоб мені чітко розклали все по поличках. Тут ще момент через наші графіки: у нас часто було мало часу один з одним, мабуть, ревнощами я вимагав уваги, я розумію, що після зйомок кожен був стомлений. Ми допустили це, але я своїм шляхом та методами постараюся зробити так, щоби все налагодити”, – зазначив гуморист.

Почувши про надію зірки все виправити, Слава не стримався і запитав в нього:

“Ти розумієш, що ти говориш наче божевільний?”

Але Еллерт впевнений у своїх почуттях і почуттях Ксенії, і готовий піти на все, аби повернути стосунки. Чоловік сильно шкодує, що не схаменувся раніше. Втім, його не покидає надія, що все буде добре.

Share