32-річна Ксенія Мішина розповіла, чому пішла від переможця “Холостячки” Еллерта: “Не було щастя, не було кохання”

Українська акторка, екс-холостячка Ксенія Мішина дала ексклюзивне інтерв'ю Доротеє, в якому розповіла про стосунки та розрив з Олександром Еллертом.

Питання, чи були насправді стосунки між Ксенією Мішиною та Олександром Еллертом піаром досі цікавить аудиторію, яка не може розібратися у тому, що сталося.

Ксенія Мішина назвала причину розриву з Еллертом
Ксенія Мішина розповіла, чому пішла від Олександра Еллерта

Ксенія Мішина завітала на інтерв’ю для YouTube-каналу “DOROTEYE”, щоб розвіяти міфи стосовно її життя після шоу Холостячка.

Ксенія Мішина розповіла, чому пішла від Олександра Еллерта

Зірка запевнила журналістку, що була щаслива у стосунках, але виникли проблеми, які аудиторія не мала змоги спостерігати, щоб правильно судити про те, що відбувалося.

“Ніхто не знає, якою дійсно ми парою були. Я не говорю про те, що в нашій парі не було щастя, не було кохання. Було щастя, була любов, було багато чого такого, чого ти ніколи не покажеш у своєму Інстаграмі. Люди судять по Instagram. Я ніколи, ні при яких обставинах не буду виставляти якийсь бруд”

Стосовно підозр про контракт Ксенія Мішина відповідає доволі усвідомлено. Акторка розуміє, чим викликані ці чутки та домисли, і навіть не хоче їх спростовувати.

“Я можу тобі сказати, що я в принципі ніколи не кажу слово “назавжди”. Ти ж розумієш, що це логічно? Ну ми побудували свою історію на СТБ! Люди завжди будуть думати так, якась частина людей завжди буде так думати. Це нормально, це їх вибір, я не збираюся нікому доводити, що я реально жила з цією людиною”

У ході розмови також з’ясувалося, що Олександр нібито залишає собі можливість повернути Ксенію. Принаймні обидві акторка та журналістка прийшли до цього висновку.

“Це його проблеми, це його рішення. Можливо, він залишає собі якийсь шлях. Я не хочу, я не можу, ми не можемо. Можливо, він ще не розуміє, що ми не можемо, а я це розумію”

Схожі статті