Categories Шоу-бізнес

40-річна Тоня Матвієнко відверто розповіла, чому старша донька переїхала жити до батька: викреслила її з життя

Відома українська співачка Тоня Матвієнко у відвертому інтерв'ю розповіла про непрості стосунки зі своєю старшою дочкою Уляною, яка в один момент викреслила її з життя та переїхала жити до батька.

Тоня Матвієнко – донька легендарної артистки Ніни Митрофанівни Матвієнко, яка щаслива бути бабусею двох чудових онучок. Навіть коли Антоніна завагітніла у шкільному віці, співачка підтримала спадкоємицю та зробила все для того, щоб вона впоралася з таким раннім материнством.

Тоня Матвієнко відверто розповіла, чому старша донька переїхала жити до батька

В інтерв’ю програмі “Зірковий шлях” дружина Арсена Мірзояна розповіла, що для неї було найважчим в той період:

“Мабуть, ламати постійно стереотип, відношення людей до мене, що я така молода мама. Це було найважче. Якщо дитина захворіла, то лікар думає – а, ну звичайно, бо я молода, недоглянула. Морально мені було тяжче – недоспані ночі, менше часу погуляти, нема такого свого вільного часу, і ні в якому разі не могла собі дозволити комусь пожалітися, що мені важко чи ще щось. Це все тримала в собі, хоча треба було, до речі, жалітися. Не можна так себе заганяти”.

Тоня Матвієнко відверто розповіла, чому старша донька переїхала жити до батька

Крім того, Матвієнко-молодшу цькували однолітки:

“Тоня завагітніла, виходить заміж в школі, і всі такі – догулялася, прост***тка… Ці всі речі. Допомогла підтримка, в першу чергу, чоловіка, за якого я вийшла заміж, батьків”.

Тоня Матвієнко відверто розповіла, чому старша донька переїхала жити до батька

З Уляною, старшою донькою, Антоніна була доволі суворою мамою, та найбільша криза у їхніх стосунках настала після розлучення співачки з першим чоловіком:

“Не могла пробачити, що я покинула її тата. І був період, що вона все ж таки переїхала від мене, поїхала до нього жити. Я її втратила як дочку. Я її відпустила, але інколи приїжджала, якщо десь була за кордоном, я завжди знала її смак, завжди якісь подарунки, дуже цікаві речі привозила. Це мені важко далося, відпустити її, а потім вона підросла, їй було 13-14, десь 15, я вирішила до неї відноситись не як до дочки, а як до подруги”.

Старша донька Тоні Матвієнко Уляна викреслила її з життя

Так мама й донька стали ближчими одна до одної, а ще Уляну дуже зблизила з Тонею поява сестрички Ніни. Тоді ж вона переїхала назад і досі родина живе разом.

Share