|
17.02.2022 16:47

Зірка ТСН Наталія Мосейчук розглядає пропозицію стати головою України: невже ведуча піде стопами Зеленського?

Відома українська телеведуча Наталія Мосейчук прокоментувала пропозицію Ігоря Коломойського стати Президентом України. Усі деталі в нашій статті.

Чотири роки тому Україна вперше отримала президента-вихідця із шоу-бізнесу. Ним став Володимир Зеленський, який на даний момент отримує вельми різні відгуки про свою роботу.

Наталія Мосейчук розглядає пропозицію стати головою України

Нещодавно олігарх Ігор Коломойський дав ексклюзивне інтерв’ю Комсомольській правді, у якому зізнався, що не бачить нікого на посаді голови країни, окрім представників журналістики. Чоловік вирішив, що Наталія Мосейчук прекрасно впоралася б з цією задачею. І можливо він має рацію, адже зірка має великий досвід спілкування з політиками, так як веде програму “Право на владу”.

Наталія Мосейчук розглядає пропозицію стати головою України

Наталія Мосейчук розглядає пропозицію стати головою України

Теледіва не змусила чекати на відповідь і прокоментувала цю пропозицію публічно. Зокрема, зірка не відмовляється від імовірності зайняти цю посаду, але й погоджуватися не квапиться.

Наталія Мосейчук розглядає пропозицію стати головою України

“Очевидно, таких людей, як пан Коломойський, дуже багато, які є телеглядачами, зокрема і “1+1″ і які, вочевидь, непогано до мене ставляться, тому у них є резон, що я можу піти в політику. Щоправда, я ще нічого не вирішила”, – сказала вона.

Варто відмітити, що Володимир Зеленський також не з першого разу погодився з ідеєю стати Президентом. На особистій сторінці коміка в соціальній мережі Instagram роками написували фанати про те, що він здатен зайняти це місце і дати новий курс Україні. Тим не менш, більшість громадян не воліють бачити гумориста на другому терміні.