|
17.02.2022 17:21

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт відреагував на новину про новий роман Мішиної: “Ні! Він тебе не гідний!”

Олександр Еллерт дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому поділився реакцією на новину попл те, що його колишня Ксенія Мішина закрутила роман з іншим.

Не так давно відомий український гуморист Олександр Еллерт дав ексклюзивне інтерв’ю у Люкс FM Славі Дьоміну, в якому поділився своїм баченням ситуації з Ксенією Мішиною, а також розповів про плани на примирення з зіркою.

Олександр Еллерт відреагував на новину про новий роман Ксенії Мішиної

Варто відмітити, що чоловік прийняв той факт, що акторка його покинула, але не полишає надії, що все налагодиться. Знаменитість пообіцяв: зробить для цього усе необхідне. Зокрема, він вже засипав кохану квітами і навіть прилітав до неї на гелікоптері.

Олександр Еллерт відреагував на новину про новий роман Ксенії Мішиної

Слава позиції Олександра не розділяє, але з розумінням поставився до закоханості чоловіка. Мабуть тому він і запитав, як відреагує Еллерт на новину про те, що Ксенія Мішина будує стосунки з іншим чоловіком.

Олександр Еллерт відреагував на новину про новий роман Мішиної

Хоча гуморист дійсно планує примирення з екс-коханою, на новину про нові стосунки зірки він відреагує спокійно.

“Нормально відреагую, це її вибір. Як я можу відреагувати? Нерозумних вчинків я робити не буду. Якщо в неї з’являться нові стосунки, я побажаю їм щастя, кохання і щоб все у них було гаразд. Потривай, а що я можу зробити? Стояти біля під’їзду і кричати:” “Ні! Він тебе не гідний”?, — заявив зірка.

Слава Дьомін не одразу повірив коміку, адже Еллерт досить вперто стверджував, що в них все буде гаразд. Тоді Олександр пояснив, що у них все буде добре у будь-якому випадку, навіть якщо Мішина зустріне іншого. Мовляв, він же не стверджує, що вони обов’язково будуть разом.