|
18.02.2022 09:32

“Арсен же був не першим”: старша донька Тоні Матвієнко Уляна привселюдно розповіла про особисте життя мами

Відома українська співачка Тоня Матвієнко наразі щаслива у шлюбі зі співаком Арсеном Мірзояном, але він був не першим і не єдиним чоловіком в її житті.

Тоня Матвієнко вперше вийшла заміж ще у школі, коли їй було 17 років. Причиною такого раннього весілля стала незапланована вагітність у 16. Майбутньому батьку на той момент було 23, однак він все одно охоче запропонував коханій одружитися, коли дізнався про цікаве положення.

Як зізнавалася в інтерв’ю Антоніна, було дуже нелегко витримувати тиск з боку оточення і однолітків, пережити той період допомогла підтримка батьків і чоловіка. Перший шлюб Матвієнко-молодшої протривав 10 років, ініціаторкою розлучення стала саме вона, оскільки розлюбила свою другу половинку.

Виявилося, що через це Уляна, старша дочка Тоні, майже викреслила матір зі свого життя – переїхала до батька і не хотіла спілкуватися з нею. Дівчинка не могла пробачити, що мама покинула тата. Налагодити стосунки їм вдалося після появи на світ Ніни, другої дитини Матвієнко від Арсена Мірзояна.

Уляна Матвієнко розповіла, як прийняла в сім’ю Арсена Мірзояна

У програмі “Зірковий шлях” Уляна чесно розповіла, як прийняла вітчима, адже у багатьох підлітків з появою у батьків нових обранців може виникати протест чи навіть ревнощі:

“Ну Арсен же був не першим, я вже була доросліша, і з татової сторони вже теж були дівчата. Ну плюс через те, що я доросліша, в мене вже якась там перша любов своя була, тобто я вже це почала розуміти – що це таке і чому. Але Арсен моє серце забрав теж, як і мамине. Він дуже класна людина, він завжди веселий, завжди є про що поговорити, посміятися, поділитися”.

Дочка Тоні Матвієнко Уляна розповіла про особисте життя мами