Мама Тоні Матвієнко Ніна вперше розповіла про своє ставлення до зятя Арсена Мірзояна: “Я не хотіла цього шлюбу”

Народна артистка України Ніна Митрофанівна Матвієнко, донька якої заміжня за Арсеном Мірзояном, в інтерв'ю розповіла про своє справжнє ставлення до зятя.

Кохання між Арсеном Мірзояном і Тонею Матвієнко закрутилося після завершення “Голосу країни-1”. Під час проєкту вони дуже здружилися і багато спілкувалися, але про романтику і мови не йшло, адже чоловік був одружений і мав сім’ю з двома дітьми.

Втім, вже у спільному всеукраїнському турі, який музиканти влаштували поза шоу, прийшло розуміння – відчувають одне до одного дещо більше, ніж здавалося спочатку.

Як виглядають тесть Арсена Мірзояна і свекруха Тоні Матвієнко
Ніна Матвієнко з самого початку не злюбила зятя Арсена Мірзояна

Арсен не давав волю почуттям, поки остаточно не вирішив розлучитися з дружиною. Це рішення він приймав довго і важко, проте зрештою серце не підвело – зараз Мірзоян і Матвієнко щасливі разом та виховують спільну донечку Ніну.

Вочевидь, таке ім’я вони дали спадкоємиці на честь знаменитої бабусі, яка обожнює свою онучку, хоча з самого початку була проти стосунків Тоні і Арсена. Ба більше, Ніна Митрофанівна зізналася, що намагалася навіть перешкоджати їхньому роману.

“Я не хотіла цього шлюбу, і тому я Тоні радила, щоб вона йому так написала, щоб він не їхав сюди. Я її обдурювала. Але вона все одно робила по-своєму. Не хотіла, тому що там двоє дітей, а для мене це категоричне ні”, – розповіла Матвієнко-старша в інтерв’ю програмі “Позаочі” на телеканалі Інтер.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Ніна Матвієнко розповіла про своє ставлення до чоловіка Тоні Арсена Мірзояна

Втім, пізніше артистка зрозуміла, що Мірзоян – нормальна людина і його словам можна вірити. До речі, зараз Тоня і Арсен живуть разом з Ніною Митрофанівною в її будинку. Свою квартиру вони вже придбали, але ще треба зробити ремонт.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.