|
20.02.2022 21:03

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин не хоче дітей від своєї дружини: сильно розчарований і не приховує цього

Переможець вокального проєкту "Голос країни" Роман Сасанчин зізнався, що більше не хоче дітей з дружиною Іванною. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Минулого року Роман Сасанчин та його дружина Іванна вперше стали батьками. У молодих людей народилася прекрасна дівчинка на ім’я Елізабет. І хоча її поява на світ принесла деякі складнощі, юні батьки вважають себе найщасливішими на світі.

Роман Сасанчин не хоче дітей від своєї дружини

Від допомоги бабусь та дідусів вони відмовляються. Мовляв, це їхнє рішення народжувати і їхні сім’ї не мають нести за це відповідальність. Також Роман зараз готує квартиру в Києві, яку виграв на проєкті до продажу, щоб придбати іншу, також у столиці. Пара на даний момент проживає у передмісті Тернополя, де орендує апартаменти за три тисячі гривень.

Роман Сасанчин не хоче дітей від своєї дружини

Як повідомляє Politeka, нещодавно Роман Сансанчин відповів на запитання однієї з  підписниць в соціальній мережі Instagram. Власне, питання передала йому Іванна, адже запитали про майбутнє поповнення у неї.

Виявляється, починаючий співак більше не хоче дітей з Іванною. Пояснює він це тим, що, по-перше, це велика відповідальність, а по-друге, він зіштовхнувся з сильними складнощами після народження Елізабет і в нього більше немає ілюзій стосовно батьківства. Так, хлопець досить суворо відповів:

“Ні в якому разі!”

Іванна вирішила трохи пом’якшити його формулювання та пояснила позицію чоловіка.

“Каже Рома, що ні… Спочатку хотів, а коли мала, не припиняючи, не давала спати, вже схотів різко”, – пояснила причину “відмови” його дружина.

Варто відмітити, що на даний момент основне джерело доходу у пари — мікроблог молодої мами, реклама з якого приносить немаленькі гроші.