19-річний Роман Сасанчин зробив зворушливий подарунок дружині на народження доньки: кохана співака не стримала сліз

Роман Сасанчин показав, який подарунок підготував для коханої Іванни на честь народження їхньої донечки. Щоб побачити фото сюрпризу артиста - читайте далі.

19-річний переможець вокального шоу “Голос” Роман Сасанчин напередодні Нового року вперше став татом. Його обраниця Іванна, яка на чотири роки старша за артиста подарувала його донечку, яку назвали Елізабет.

Роман Сасанчин розповів, як вони з дружиною назвали новонароджену доньку
Роман Сасанчин розповів, як вони з дружиною назвали новонароджену доньку

Вагітність молода мама переносила досить складно. Хоча Іванна намагалася не перевантажуватися та увесь час сиділа вдома разом із племінницею, декілька разів вона потрапляла на збереження до лікарні. Не простими стали й пологи дівчини – за рішенням лікарів, Іванні довелося робити кесарів розтин.

Щоб підтримати молоду маму Роман підготував для неї цінний подарунок – хлопець презентував дружині срібний кулон, на якому викарбувана мама з малятком. По свіжим фото та відео Іванни в її особистому блозі помітно, що вона носить подарунок від коханого навіть удома, не знімаючи.

Роман Сасанчин зробив зворушливий подарунок дружині
Роман Сасанчин зробив зворушливий подарунок дружині

Нагадаємо, що Роман Сасанчин став переможцем одночасно “Голосу діти”, а через декілька років “Голосу країни”. Зі своєю нареченою Іванною молодий артист познайомився у спільній компанії.

Дівчина на чотири роки старша за співака, зараз вони проживають разом. Молоде подружжя влітку оголосило про весілля, а згодом і про вагітність. Іванна, поки була “при надії” активно вела особистий блог, за яким активно почали спостерігати десятки тисяч підписників.

Роман Сасанчин та Іванна

Роман зізнавався, що був шокований, коли дізнався, що стане татом так рано, але зараз він почувається найщасливіших на світі. Батьки Сасанчина підтримали свого сина та пообіцяли допомога и та підтримувати молоде подружжя. Зраділи новині про поповнення і родичі самої Іванни.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.