|
22.02.2022 10:59

27-річна дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова чесно зізналася у почуттях до Влада Ями: “Я його люблю”

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова у новому інтерв'ю розповіла про свої почуття до українського хореографа Влада Ями, який є суддею шоу "Танці з зірками".

Нинішня дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова – його концертна директорка та відома Інстаграм-блогерка. У програмі “Зірковий шлях” вона зізналася, що зараз не уявляє свого життя без соціальних мереж, адже регулярно спілкується з підписниками, а також заробляє непогані гроші на веденні блогу.

За словами Каті, близько 6 годин на день вона витрачає на роботу в Інстаграмі. Віктор Франкович іноді просить дружину відкласти телефон, однак і він, і рідні Репяхової ставляться до цього вже з набагато більшим розумінням, ніж на самому початку її блогерської діяльності. Вплинули на це доходи.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поділилася секретом

Як каже Катерина, в середньому вона заробляє 280 тисяч гривень на місяць, при цьому вкладає у розвиток блогу теж немало – у грудні заробила 10 тисяч доларів, а перед цим у листопаді вклала 5 тисяч.

Дружина Віктора Павліка зізналася в почуттях до Влада Ями

Також в інтерв’ю дівчина розповіла, хто з українських зірок є серед її друзів по мережі. Так, вона спілкується з Катериною Бужинською, старшим сином свого чоловіка Олександром Павліком, Ольгою Сумською, Риммою Зюбіною, Христною Остапчук, а особливі почуття у Репяхової до українського хореографа Влада Ями:

“Ось на Влада Яму підписана, ну а що? Я його люблю, обожнюю його почуття гумору, його сторіз – це взагалі”, – зізналася Катя.

Катерина Репяхова зізналася в почуттях до Влада Ями

Нагадаємо, Віктор Павлік одружився з Катериною Репяховою навесні 2020-го, а вже влітку 2021-го у пари народився спільний син Михасик.