Крихітна хата з портретами сина на стінах: Репяхова показала, в яких умовах живе 81-річна матір Віктора Павліка

Як відомо, престаріла мати Віктора Франковича залишилася жити в селі, що досі хвилює деяких фанатів співака. Як виглядає її житло, показала молода дружина артиста.

Як відомо, літня мати Віктора Павліка Олександра, який вже 81 рік не живе разом з сином, а доживає віку у селі, у крихітній хатинці. Артист неодноразово говорив, що не проти забрати маму, але вона буцімто наполягає на тому, щоб залишитися вдома. Мовляв, гроші їй абсолютно не потрібні, і пара просто час від часу привозить їй продукти.

Репяхова показала, в яких умовах живе 81-річна матір Віктора Павліка

Правда це чи ні, судити важко, тим паче що жінка на долю не скаржиться. Через те, що нова невістка жінки Катерина активно веде особистий мікроблог соціальній мережі Instagram, їй довелося стати героїною її stories. Так, зіркова пара приїхала у гості до мами Віктора Павліка, і Репяхова показала, в яких умовах проживає жінка.

Репяхова показала, в яких умовах живе 81-річна матір Віктора Павліка. Скріншоти особистої сторінки блогерки

У маленькому будиночку дуже чисто, стіни побілені, підлога дерев’яна. Меблі усі за радянських часів, але добре збереглися. Повсюди розклеєні портрети улюбленого сина — Віктора Павліка, і до того ж архівні.

Репяхова показала, в яких умовах живе 81-річна матір Віктора Павліка. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Катя відзняла, як бабуся зустріла свого п’ятого онука та тішилася йому.

Поки Віктор Франкович отримав Михайла на руках, зіркова мати не могла нарадуватися приїзду малюка. Певно, ця радість особливо для неї, адже рік тому з життя пішов її онук Павло, а вік Віктора Павліка міг стати причиною того, що він не наважився би на батьківство ще раз.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".