|
22.02.2022 14:20

35-річний Олександр Еллерт полишив Україну: доньку брати не став, про Мішину навіть не думає (ФОТО)

Олександр Еллерт - зірка, за життям якої спостерігаються всі фанати проєкту "Холостячка". Навіть попри те, що стати родиною з Ксенією Мішиною йому не вдалося.

Олександр Елллерт здобув колосальну популярність після участь у реаліті “Холостячка”. Перший сезон видався непростим: норовлива головна героїня, пильна увага публіки і відповідальність перед глядачем. Спершу Мішина вагалася, кому ж віддати свою руку і серце: виваженому Олексію Тригубенку або сміливому Олександру. Як ми знаємо, саме гуморист підкорив акторку.

35-річний Олександр Еллерт полишив Україну

Після фіналу у житті знаменитостей почалася справжня казка: вони одразу з’їхалися разом, почали виховувати дітей. До речі, малі добре прийняли рішення мами і тата про спільне мешкання.

Та у липні минулого року знаменитості таки розійшлися. Про рішення повідомила саме Ксенія. Її обранець не схотів одразу коментувати подію.

Втім, зараз життя обох зірок вельми змінилося. Тепер кожен з них, так би мовити, вільна пташка. Наприклад, Олександр, багато часу приділяє подорожам та відпочинку. Нещодавно гуморист показав свій відпочинок у Грузії.

35-річний Олександр Еллерт полишив Україну

Зараз він там катається на сноуборді та гарно проводить час. Цікаво, що на світлинах і розповідях шоумена не фігурує його донька. З ким поїхав закордон артист – не відомо.

Чому розпалася пара Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта?

Знаменитості не виносять деталей свої сварки. Єдине про що не втомлюється повторювати колишня холостячка – це про абьюз і токсичність своїх стосунків з колишнім хлопцем. Також підкреслювала акторка, що не бачила спільного майбутнього і відчувала нерозуміння поруч з Сашею.