“Обличчя в кров”: Ксенія Мішина приголомшила своїм зовнішнім виглядом після раптового примирення з Еллертом

Ксенія Мішина активно веде свій особистий блог, у якому ділиться усіма новинами свого як професійного, так і особистого життя. Нещодавно вона зізналася, що знову зійшлася з переможцем шоу "Холостячка" Олександром Еллертом, на якому вона була головною героїнею.

Головна героїня найромантичнішого шоу “Холостячка” на “СТБ” Ксенія Мішина нещодавно помирилася з переможцем програми – коміком Олександром Еллертом – з яким розійшлася три місяці тому. Чоловік підготував надзвичайний сюрприз для коханої: Еллерт організував для Мішиної політ на вертольоті над вечірнім Києвом. Він розповів, що йому довелося обдурити дівчину, щоб вона прийшла.

Олександр привів Ксенію на майданчик для вертольоту під приводом зйомок рекламного ролику. Однак коли вона прийшла, побачила надпис “Люблю тебе, Ксю”, викладену з вогників. Цікаво, що ще під час зйомок “Холостячки” актриса зізнавалася, що мріяла б прочитати цю фразу, зроблену з вогників.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

Примирення з коханим – не єдина новина в житті Мішиної. Її професійне життя також не стоїть на місці. Акторку запросили суддею у новий сезон шоу “Україна має талант” разом із хореографом Євгеном Котом та телеведучим Сергієм Притулою.

Окрім того, Ксенія виконала одну із своїх мрій – знялася у фільмі жахів. Тендітна та вишукана акторка зізналася, що вона любить романтичні ролі в мелодрамах, які вона зазвичай отримує, але не зважаючи на це, вона завжди пріяла про кіно в жанрі хорор.

У своєму особистому блозі вона поділилася кадрами зі зйомок. У публікації Мішина розповіла, що під час зйомок у неї було і обличчя в кров, і синці, і монстри. Звісно, це все магія гриму та монтажу. Але акторка пообіцяла яскравий результат.

Фільм називається “The Chernobyl Fallout”, дата прем’єри картини поки невідома. Однак прихильники Ксенії пишуть, що їм надзвичайно цікаво побачити улюбленому актрису в новому амплуа та порівняти цю роль з її звичними героїнями в кіно.

Схожі статті