Куди зникла переможниця шоу “Шанс” Наталія Валевська: перефарбувалася в темний колір та повністю змінила імідж

Наталія Валевська з'явилася на публіці в новому образі та здивувала свої аудиторію різкими змінами в зовнішності. Щоб побачити новий образ співачки - читайте далі.

Співачка Наталія Валевська стала відомою для українського слухача завдяки перемозі в третьому сезоні шоу “Шанс”. Телепроєкт відкрив для юної співачки двері у великий шоу-бізнес, якими вона вдало скористалася. Відразу після вдалого старту артистка підкорила міжнародний фестиваль “Слов’янський базар”, а також отримала премію UBN AWARD 2004 у номінації “Відкриття року” у Великій Британії.

Наталія Валевська
Наталія Валевська

Чим зараз займається Наталія Валевська?

Хоча сьогодні Валевська не збирає великі стадіони на своїх концертах, вона має власну, а головне віддану аудиторію, яка продовжує слідкувати за її творчістю. Відомо, що Наталя продовжує співати та писати пісні. При цьому артистка не боїться експериментувати зі стилями музики та текстами пісень. Якщо раніше її головним хітом була українська пісня “Палала”, яка по своїй тематиці перекликається з народною творчістю, то в 2019 році Валевська була номінована на музичну премію “Золота Жар-птиця” в номінації “Танцювальний хіт” за пісню “Моє тіло”.

Чим зараз займається Наталія Валевська
Чим зараз займається Наталія Валевська

Поряд зі співачкою увесь творчий шлях проходить її чоловік Володимир Пригдаль, який за сумісництвом являється продюсером виконавиці. Тож Наталія продовжує будувати професійну кар’єру та залишається відданою в першу чергу сцені.

Як виглядає чоловік Наталі Валевської
Як виглядає чоловік Наталі Валевської

Проте дещо в ній таки змінилося — колір волосся. Прихильники звикли бачити виконавицю зі світлими кучерями, однак зараз вона зважилася змінити колір волосся, до того ж вельми радикально — відразу в темний. Щойно фани звикли до нового образу артистка, як вона відразу зважилася на нові зміни:

“Ви вже декілька років знаєте мене і брюнеткою, і блондинкою, і навіть одного разу я була рудою. Що буде цього разу? Я і сама не знаю”, – написала зірка.

Пізніше зірка показала свою нову зачіску – вона трохи освітлила свій каштановий колір, проте остаточно так і не повернулася в блондинку. Валевська зазначила, що просиділа в салоні краси заради цього результату 13 годин, а над її зачіскою працювали 4 майстри.

Схожі статті