Categories Шоу-бізнес

Падчерка Мірзояна заявила, що він – не єдиний чоловік мами: Тоня Матвієнко поспішила виправдатись за округлу талію

Відома подружня пара Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна вже звикла до постійних обговорень їхнього особистого життя публікою. Цього разу співачка виправдовувалася за округлу талію.

Тоня Матвієнко – дочка народної артистки Ніни Митрофанівни Матвієнко та живописця Петра Гончара. Для своїх батьків вона швидко стала дорослою, адже у 17 вийшла заміж і народила дитину. Особистість першого чоловіка Антоніни досі невідома, хоча й вони прожили разом з ним цілих 10 років.

Спільна донька пари Уляна після розлучення батьків переїхала до тата, оскільки була дуже ображена на маму за те, що саме вона поставила крапку у шлюбі. Про своє рішення Тоня не шкодує, бо розлюбила чоловіка і більше не могла миритися з відсутністю почуттів.

Тоня Матвієнко виправдалась за округлу талію

Пізніше співачці вдалося налагодити зв’язок з Уляною, яка повернулася додому після появи на світ молодшої сестрички Ніни. Її Матвієнко народила від Арсена Мірзояна. Свого вітчима дівчина прийняла легко, незважаючи на те, що більшість підлітків у таких випадках нерідко протестують:

“Ну Арсен же був не першим, я вже була доросла, і з татової сторони вже теж були дівчата. Ну плюс через те, що я доросліша, в мене вже якась там перша любов своя була”, – розповідала Уляна Матвієнко в інтерв’ю для “Зіркового шляху“.

Старша донька Тоні Матвієнко викрила особисте життя мами

Згодом після цього вже у програмі “ЖВЛ” Тоня відповіла на підозри публіки у черговому поповненні – мовляв, співачка змінилася зовні, і ці зміни натякають на ймовірну вагітність:

“Ну так, не спорю, звичайно я змінилася. Мені вже 40 років, і трошки є лишнє. Багато хто каже, що я вічно в положенні. Ні, я не в положенні, я трошки набрала”.

Тоня Матвієнко пояснила, чи в положенні вона
Share