“Дякую”: 43-річний Арсен Мірзоян полишив Тоню Матвієнко і радісно провів день у новій компанії (ФОТО)

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко вважаються ледь не зразковою парою нашої естради. Втім, і цим зіркам час від часу, виявляється, потрібен відпочинок один від одного.

Вони познайомилися завдяки випадку: участь у проєкті “Голос країни” став визначним для обох. І хоч злі язики дорікали знаменитостям у зрадах, все одно їхнє кохання перемогло.

40-річна Тоня Матвієнко показала старшу доньку
43-річний Арсен Мірзоян полишив Тоню Матвієнко

У 2017 пара уклала офіційний шлюб. Народилася донечка, яку назвали на честь легендарної бабусі Ніни. До речі, вона вже з пелюшок почала проявляти співочий талант і нині батьки активно опікуються її музикальною освітою.

Та не все так сонячно і позитивно у цього подружжя. Тоня зізнавалася, що думала про розлучення з Арсеном. Причиною того стали внутрішні чвари у родині. Зірки не могли домовитися з ряду питань. Матвієнко навіть жартома казала, що вона думає, що в неї така собі італійська родина, де постійно вирують пристрасті. Втім, великого конфлікту і другого розлучення вдалося уникнути завдяки мудрості Арсена та м’якому характеру Тоні.

Та все ж таки співак вирішив побути сам.

Куди втік від Тоні Арсен Мірзоян?

В інстаграм-профілі знаменитості з’явилася нова світлина, на якій щиро посміхається Арсен. Він – у новій компанії і зовсім не думає про свою зіркову обраницю. Поїхав грати співак у волейбол. На фото він показав свою команду, на фоні якої виглядає дуже підтягнуто і спортивно.

“Фізкульт привіт! Пограли вогонь як! Дякую за чудову гру! Сподобались всі команди!”, – натхненно написав артист.

Тоня Матвієнко ніяк не прокоментувала похід обранця до спортивної зали. Цікаво, що такий поціновувач фізичних вправ, бігу, як Мірзоян, ще не затягнув до тренувань свою красуню-дружину.

Схожі статті