Categories шоу-бізнес

Молода дружина Павліка вирішила повністю перекроїти себе за допомогою пластики: зазнає змін не тільки обличчя

Молода дружина відомого українського артиста Віктора Павліка Катя розповіла, що збирається змінити у своїй зовнішності та коли. Усі деталі в статті.

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова, яка виконує обов’язки його концертного директора, а також активно розвиває власний блог в Інстаграм майже одразу після пологів розповіла про свої плани на власну зовнішність. Зокрема, дівчина хотіла зробити маммопластику, так як розуміла, що станеться з її тілом після годування.

Молода дружина Павліка вирішила повністю перекроїти себе за допомогою пластики

Молода дружина Павліка вирішила повністю перекроїти себе за допомогою пластики

Варто відмітити, що її ідеї не змінилися і навіть більше, список поповнився новими. Так, нещодавно Репяхова разом з Віктором Франковичам та їхнім спільним сином Михасиком рушили до стоматології. Справа в тому, що дівчина, виявляється, була незадоволена своїм косим зубом на ніжний щелепі.

Молода дружина Павліка вирішила повністю перекроїти себе за допомогою пластики. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Тому блогерка прийняла рішення поставити елайнери. Знаходячись у машині та розповідаючи підписникам про свій візит до лікарів, вона також пригадала, що збирається робити ринопластику, прибирати друге підборіддя і не забула про омріяну маммопластику.

Варто відмітити, що ще рік тому вона дуже бурхливо реагувала на запитання підписників, чи бажає вона змінити форму свого носа. Катя дратувалася і ставила нетактовних підписників на місце, але вже зараз вона мріє звернутися до пластичного хірурга. Репяхова зізнається, що на цю думку її наштовхнула її сестра, яка має такий самий ніс, і їй його трошки виправили. Результат виявився настільки блискучим, що Катя загорілася бажанням зробити собі теж саме.

Share