|
23.02.2022 23:57

Іванна Онуфрійчук святкує першу річницю весілля з Алмазом: що мільярдер подарував дружині за відданість та кохання

Ведуча "Танців з зірками" Іванна Онуфрійчук відсвяткувала першу річницю весілля з чоловіком — мільярдером з Казахстану Алмазон. На честь цієї дати закохані полетіли на Мальдіви.

Іванна Онофрійчук стала відомою українському телеглядачу рік тому, коли замінила Тіну Кароль на “Танцях з зірками”. Нова ведуча проєкту зацікавила аудиторію не лише своїм талантом, а й особистим життям. Красуня рік тому вийшла заміж за казахстанського мільярдера Алмаза.

22 лютого Іванна Онуфрійчук відзначила річницю з дня весілля з казахським мільйонером Алмазом. Цей день подружжя вирішило провести на Мальдівах, де і відбулася свого часу їхня розкішна церемонія.

А кадрами зі святкування ведуча “Танців з зірками” поділилася у своїх stories на сторінці в Instagram.

Так, ранок Іванни почався з великого букета червоних троянд, який знаменитість показала у своїй соцмережі. Втім, на цьому сюрпризи не закінчилися.

Іванна Онуфрійчук святкує першу річницю весілля

Увечері на Іванну та Алмаза чекала романтична вечеря на березі океану в оточенні близьких людей пари. Для свята Онуфрійчук вибрала довгу білосніжну сукню, в якій нагадувала наречену. А Алмаз постав у світлій сорочці та білих штанях.

Іванна Онуфрійчук святкує першу річницю весілля