Шлюб Іванни Онуфрійчук пройшов випробування на міцність через поп-діву: як Тіна Кароль розсварила пару?

На початку року українська телеведуча Іванна Онуфрійчук стала законною дружиною казахстанського мільйонера Алмаза. І хоча тепер вона жінка зі статками, її кар'єрні амбіції ніхто не відміняв. Як рішення Тіни Кароль піти з місця ведучої вплинуло на стосунки молодят, дізнайтеся в статті.

На початку нового сезону “Танців з зірками” глядачі отримали велике розчарування — Тіна Кароль відмовилася від посади ведучої і повністю зосередилася на творчій діяльності.

Шлюб Іванни Онуфрійчук пройшов випробування на міцність через поп-діву

Вагітна Тіна Кароль стане матір'ю вдруге
Шлюб Іванни Онуфрійчук пройшов випробування на міцність через поп-діву

Почувши від продюсерів про те, що омріяне місце звільнилося, Іванна Онуфрійчук, яка тільки-но вийшла заміж за мільйонера з Казахстану Алмаза покинула свій новий будинок у Швейцарії та рушила в Київ на кастинг. Зірка успішно пройшла його та була затверджена, як нова телеведуча та партнерка Юрія Горбунова. Тим паче, що досвід в неї був — Онуфрійчук була ведучою на балконі.

Шлюб Іванни Онуфрійчук пройшов випробування на міцність через поп-діву

Втім, ця подія була затьмарена маленьким конфліктом у шлюбі. Виявляється, Іванна нічого не сказала про це новоспеченому чоловіку, який дуже розчарувався, почувши новину. Однак, пара злагодила питання і зараз проживає найщасливіші моменти, як чоловік та дружина. Ба більше, тиждень тому вони зіграли друге весілля вже на території України, адже перше Іванна та Алмащ святкували на Мальдівах.

Варто сказати, що Іванна хоч і прислухається до думки чоловіка, але часто робить все по-своєму. Наприклад, знаменитість не приховує: благовірний не схвалює фотографій у відкритих нарядах, яких у телеведучої купа на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Знаменитість обожнює розкішні сукні з довжелезними вирізами та елегантними елементами, які можуть зводити чоловіків з розуму.

Схожі статті