Categories Шоу-бізнес

(Відео) Музикант з дітьми з бомбосховища Києва попросив Лайму Вайкуле просто посміхнутися

Музикант на її запитання нічого не попросив, а лише сказав, щоб вона просто усміхнулася йому, щоб її образ залишився в пам'яті. За цих слів Лайма Вайкуле ледве стримала сльози.

З початку російської агресії в Україні вітчизняні та закордонні зірки на своїх сторінках у соціальних мережах обговорюють цю криваву та підступну війну.

Деякі розповіли свої особисті історії, зокрема Лайма Вайкуле.
Лайма Вайкуле не пише постів і не розміщує у соцмережах фото та відео на тему війни Росії з Україною. Вона не закликає до миру та закінчення війни. Проте Лайма Вайкуле нещодавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, в якому співачка розповіла новину, яка її потрясла до глибини душі.
У відео Лайма Вайкуле одягнена спортивний костюм яскравих кольорів. На обличчі у неї протисонцеві окуляри.

Як розповіла Лайма Вайкуле, вона передзвонила одному музикантові, який працює в її команді. Людина зараз перебуває на Україні у Києві. Чоловік значну частину часу перебуває у глибокому підвалі.

Як потім зрозуміла з розмови Лайма Вайкуле – це було бомбосховище. І найжахливіше, що з ним були діти. Коли співачка це зрозуміла, то запропонувала йому будь-яку допомогу
Лайма Вайкуле сказала йому: “Скажи мені, що для тебе зробити, я все зроблю”. Музикант на її запитання нічого не попросив, а лише сказав, щоб вона просто усміхнулася йому, щоб її образ залишився в пам’яті. За цих слів Лайма Вайкуле ледве стримала сльози.
Співачка закликає зупинити кровопролиття та зупинити загибель людей.

Share