(Відео) Як Могилевська виїжджала сьогодні підтримати воїнів у Києві

Наталія впевнена, що спів, щирі обійми є ліками - пару раз на день, і все стає краще! Співачка пообіцяла найближчим часом (завтра, а може, навіть, і сьогодні) зустрітися на Харківській.

Популярна українська співачка, авторка пісень, продюсер Наталія Могилевська вирішила діяти, адже декілька днів знаходилася на Осокорках (як висловилася Наталя – була там “закрита”).
У планах були відвідини Територіальної оборони, поїздка до київської станції метро “Славутич”, пошук їжі. Головна ціль Наталії – підтримати людей, піднявши дух всім, хто почав сумувати та нервувати. А також привезти для них якомога більше питної води.

Про все це улюблениця мільйонів українців повідомила на своїй сторінці в Інстаграм. Наталія впевнена, що кожна людина повинна виконувати свою роботу в будь-яких умовах, і вона не є винятком із правила.
До посту співачка прикріпила відео, де спілкується з захисниками України із Тероборони, з людьми в укриттях (дорослими, дітьми). Таким чином вона ділиться своїми силами та вірою в найкраще для українців.

Наталія Могилевська відзначає та нагадує, що українському народу завжди, навіть в скрутних умовах, приходила на допомогу пісня. В перервах між бойовими діями, ворожими нальотами, з насолодою співали пісні, частіше народні. Це підіймає настрій, настроює на краще, відвертає від сумних думок.

Наталія впевнена, що спів, щирі обійми є ліками – пару раз на день, і все стає краще!
Співачка пообіцяла найближчим часом (завтра, а може, навіть, і сьогодні) зустрітися на Харківській. Також вона запропонувала всім, хто проживає близько від її дома (район Осокорки, метро “Славутич”) і не мають води, нехай напишуть, оскільки в неї є свердловина.

Схожі статті