|
02.03.2022 12:01

Аліна Гросу не стоїть осторонь і допомагає біженцям: “Я не можу кожного з вас вивести з бункерів, укриттів”

Своїм прихильникам та всім підписникам Аліна Гросу роз'яснила у зверненні, що разом з рідними знаходиться на Батьківщині. Вони не виїжджали за кордон, і не збираються це робити.

Через декілька днів після початку кривавої війни між Росією та Україною, українська співачка Аліна Гросу вийшла на зв’язок зі своїми прихильниками. Зробила це популярна артистка через соціальну мережу Інстаграм.
Звернувшись до користувачів соцмереж, Аліна закликає їх бути добрішими між собою та нашою нацією. Щоб бути сильнішими та вистояти, треба єднатися, забути всі минулі сварки, які зараз не мають значення.

Весна, яка прийшла в цьому році, є не такою, як ми всі уявляли. Вже сьому добу точиться кровопролиття на українській землі, яке спричиняє агресія Російської Федерації. Путінські окупанти знищують мирні міста та села, наших громадян. Але українські захисники мужньо тримають оборону та дають відсіч ворогу по всіх напрямках.

Своїм прихильникам та всім підписникам Аліна Гросу роз’яснила у зверненні, що разом з рідними знаходиться на Батьківщині. Вони не виїжджали за кордон, і не збираються це робити. Співачка вважає, що вони всі потрібні Україні саме в цей складний період.
Кожна людина може допомогти в наближенні перемоги над агресором, кожен робить те, що йому під силу.

Аліна Гросу

Аліна ділиться з людьми своїми думками: у нас є серце, нескінченне бажання зробити все ймовірне для повернення мирного неба над головою, щоб всі залишились живими й перебували у безпеці.

Співачка переживає, що не має можливості кожного вивести з укриття, зупинити цей жах. Але вона може надавати допомогу з поселенням біженців – написала Аліна Гросу.