Костянтин Меладзе ховається у підвалах Києва, а Віра Брежнєва у безпеці: як війна стала між подружжям

Віра Брежнєва народилась та виросла в Україні, і тепер настала справжня біда. Сім'я трагічно розділена: Віра з дітьми знаходяться у безпеці, а чоловік, мама, родина молодшої сестри вимушені ховатися по укриттях від бомбардування російського агресора.

Відома співачка повідомила про важку ситуацію, яку вона не могла уявити навіть у страшних снах. Віра Брежнєва зізнається, що в неї болить душа за рідну матусю та чоловіка, які залишилися у Києві під час російської агресії.

Останнім часом Костянтин Меладзе більшу частину часу проживав у рідному місті, в той час, як його дружина часто їздила до Росії.
Віра каже, що Костянтин укривається у підвалах під час повітряних тривог. Сама ж співачка знаходиться у безпеці, хоча достеменно невідомо, де саме. Разом з нею діти – Сара і Соня.

На своїй сторінці в соціальній мережі Брежнєва зізнається, що завжди тепло відносилась до двох народів, ніколи їх не розділяла. Це відбувалося і в той час, коли співачка допомагала тисячам дітей і дорослих у рамках благодійності. І тоді, як співала свої пісні, а також, коли проводила час із рідними людьми.
Мама та бабуся популярної співачки – росіяни, а тато і дідусь – українці. Кров обох народів тече по моїх венах: заявила Віра Брежнєва. Це мої предки, моя історія, ділиться співачка.

Віра Брежнєва

Вона народилась та виросла в Україні, і тепер настала справжня біда. Сім’я трагічно розділена: Віра з дітьми знаходяться у безпеці, а чоловік, мама, родина молодшої сестри вимушені ховатися по укриттях від бомбардування російського агресора.
Також із Костянтином Меладзе у Києві знаходяться його діти від першого шлюбу. У дочки Лії єдине бажання теперішній час – щоб встановили мир в Україні.
Віра Брежнєва закликає зупинити те, що зараз відбувається.

Схожі статті