Categories Шоу-бізнес

Олексій Суханов назавжди відмовився від російського громадянства: “Я нічого не хочу знати про країну-варвара”

"Я нічого не хочу знати про країну-варвара, країну-агресора, яка ставить на головне місце тільки вождя, не здатного ні на що, крім руйнувань. Тому прошу ніколи не говорити, що я був громадянином Росії. Я громадянин України та для мене минулого не існує".

Відомий телеведучий Олексій Суханов, який веде соціальне ток-шоу “Говорить Україна”, не збирається мовчати про війну Росії проти вільного українського народу.

Так само як і на початку Другої Вітчизняної Війни, 24 лютого 2022 року рано вранці Росія почала ракетні обстріли Києва, Харкова та багатьох інших українських міст. Коли люди спали. Той ранок став початком страшної реальності – почалася війна. Захисники відчайдушно боронять Батьківщину від ворога, жінки та діти евакуюються, добровольці вступають до лав територіальної оборони, мирне населення ховається у бомбосховищах і підвалах. Воєнні дії торкнулися абсолютно кожного українця, навіть таких, хто раніше мав російське громадянство.

Олексій Суханов, який веде соціальне ток-шоу “Говорить Україна”, не збирається мовчати про війну Росії проти України

Так, ведучий ток-шоу “Говорить Україна” Олексій Суханов лише нещодавно отримав омріяний український паспорт, хоча сам він родом з Росії. У прямому включенні на молдавському телебаченні зірка розповів, як змінилося його життя 24 лютого.

Олексій перебуває у Києві, який окупанти намагаються агресивно захопити, вдаючись до нападів на мирні квартали та населення. В будинку Суханов підвалу немає, тож під час повітряної тривоги він відходить у під’їзд. Він акцентує свою увагу на тому, що Україна ні на кого не нападала, це повністю справа рук загарбницької РФ. Крім того, телеведучий дав коментар стосовно відмови від свого російського громадянства:

“Я нічого не хочу знати про країну-варвара, країну-агресора, яка ставить на головне місце тільки вождя, не здатного ні на що, крім руйнувань. Я громадянин України та для мене минулого не існує”.

Share