|
04.03.2022 15:35

Соліст гурту “Мумій Троль” Ілля Лагутенко різко відреагував на російське вторгнення в Україну: “Мир необхідний терміново”

24 лютого цього року Російська Федерація розв’язала війну проти України. Подія відразу попала в центр уваги всього світу. Популярні зірки з усіх континентів відреагували так, як вважають за потрібне.

В основному, багато співаків, гуртів скасовують давно заплановані концерти, тим самим висловлюючи підтримку українському народові.
Багато знаменитостей із шоу – бізнесу опублікували пости, засуджуючи політику агресора Путіна, заявляючи про те, що їм соромно бути росіянами. Деякі вже мають негативні наслідки після різких висловлювань проти вторгнення Росії до України.
Російський рок – гурт “Мумій Троль” також не залишається осторонь, реакцією на криваві дії Путіна в України є повне скасування концертної діяльності на невизначений час.

Ілля Лагутенко розуміє, що прийдеться починати з чистого листа, та через страждання, біль шукати любов й взаєморозуміння.

Повідомив про це Ілля Лагутенко, незмінний лідер та ідеолог колективу, через офіційний акаунт гурту “Мумій Троль” в Інстаграм.
Звертаючись до численних підписників, гурт закликає до якнайшвидшого встановлення миру в Україні.

Лагутенко із сумом заявляє: музика зірвалась… Відомий колектив упродовж двадцяти років створював незабутні пісні, унікальні музичні композиції. Вони об’єднували прихильників з багатьох країн, Росії та України у тому числі – каже фронтмен гурту.
У пості також повідомляється, що мир потрібен терміново. Ілля Лагутенко розуміє, що прийдеться починати з чистого листа, та через страждання, біль шукати любов й взаєморозуміння.