Чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов в ефір телемарафону не виходить, але привітання з 8 березня для жінок записав (Відео)

Жінки України нарівні із чоловіками протистоять агресору. Вони допомагають у міру своїх сил та професіоналізму. Важка доля зараз випала їм.

Свято 8 Березня не забуто навіть у цей непростий воєнний час. Коли Росія продовжує бомбити наші міста та села, коли гинуть діти, старі та жінки. Всім потрібна підтримка, не тільки воїнам, але і жінкам.

Жінки України нарівні із чоловіками протистоять агресору. Вони допомагають у міру своїх сил та професіоналізму. Важка доля зараз випала їм. Але ніхто не панікує та не скаржиться на труднощі. Це війна і треба захищати Батьківщину.
Юрій Горбунов на своїй сторінці в інстаграм розмістив відео, де показано як жінки України беруть участь та допомагають у наближенні перемоги над російським агресором.
Щоправда, неясно де сам знаходиться Юрій Горбунов зі своєю дружиною Катею Осадчою та дітьми.

Звичайно, деяким доводиться залишати свої будинки та вивозити дітей і старих із зони бойових дій у безпечне місце.
Потік людей, які їдуть зі столиці України потягом, зменшився, але ненабагато.
Коли ви спускаєтеся сходами у підземний перехід станції, ви зустрічаєте втомлені особи. Десятки невиразних поглядів. Люди, які дочекалися 13-го дня цього вторгнення, перш ніж ухвалити хворобливе рішення перемістити все своє життя в безпечне місце.
Гуманітарна криза у цій війні поглиблюється.

Жінки відвозять своїх дітей у безпечне місце в Україні або до Польщі, Словаччини та Чехії.
Російська пропаганда пропонує їхати до них у Росію.
Що на це відповідають наші жінки:
“Ніколи! Особливо в Росію! Ні, краще в Україні чи в європейські країни, але не в Росію”.
“Вони ніколи не говорять правди”, – говорить інша жінка, катаючи свою дитину на колясці. “Ви ніколи не зможете їм довіряти”.

Для багатьох українців, у тому числі й наших жінок, ця війна полягає в опорі. Жінки надихають чоловіків до перемоги та самі її наближають.
Бережіть себе та своїх близьких. Не слід слухати російську пропаганду. Ви маєте твердо вірити, що перемога буде за нами!

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.