(Фото) Леся Нікітюк показала свою маму у бомбосховищі та привітала її з днем народження

Леся Нікітюк на своїй сторінці в інстаграмі розмістила фото. На ньому видно як її мама знаходиться в бомбосховищі зі своїм улюбленим песиком на руках.

Війна торкнулася всіх в Україні: старих, дітей та жінок. Збройні сили України героїчно тримають оборону та успішно протистоять російському агресору.
Від бомбардувань мирні жителі України ховаються у підвалах та бомбосховищах.

Нещодавно Леся Нікітюк на своїй сторінці в інстаграмі розмістила фото. На ньому видно як її мама знаходиться в бомбосховищі зі своїм улюбленим песиком на руках. Вона не може відставити песика одного. Леся Нікітюк привітала маму з днем народження. І написала, що не за горами той день, коли наша армія вижене російські війська з України та вона побачить усмішку на обличчі своєї матері.

Весь світ підтримує Україну.
Так Папа Франциск назвав український конфлікт «не військовою операцією, а війною» та назвав Україну «країною-мучеником», де «течуть ріки сліз та крові».
Його коментарі є закидом офіційному російському наративу, який просуває Кремль, який наполягає на тому, що його вторгнення в Україну є «спеціальною військовою операцією», розпочатою з метою «демілітаризації» України. Минулого тижня Папа закликав до припинення конфлікту, закликавши відкрити гуманітарні коридори, щоб цивільні особи могли залишити зону бойових дій.

Також, місто Ірпінь, розташоване за 20 км на північний захід від Києва, останніми днями опинилося на лінії фронту між російськими та українськими військами.
Він стоїть біля стратегічного аеродрому Гостомель, а величезна російська колона знаходиться поряд.
Житлові будинки та дороги сильно пошкоджені артилерійськими та авіаційними ударами. Згідно з повідомленнями, українські сили також підірвали мости, щоб стримати просування Росії.
На кадрах, зроблених у суботу, видно, як люди переходять один міст серед зруйнованих балок, намагаючись урятуватися.
Українські офіційні особи заявили у суботу, що російські війська підірвали частину залізничної колії на шляху евакуації з Ірпеня.

Однак, це не надовго. Незабаром наші війська зламають ситуацію, і ворог буде вигнаний з території України. Перемога буде за нами!

Бережіть себе та своїх близьких. Не піддавайтеся паніці та не слухайте фейки. Орієнтуйтесь лише на офіційні джере

Схожі статті