|
08.03.2022 21:35

Панін назвав Тіматі “Великим скрипоносцем у вушанці” і підтримав Макса Барських та українців: без цензури

Потрібно віддати належне скандальному артисту Олексію Паніну, який став на захист Макса Барських і вщент словесно розбив Тіматі.

Як відомо, після початку війни Росії проти України Макс Барських гнівно відреагував на своїй сторінці в інстаграм. Він сказав, що більше не збирається приїжджати до дірки на концерти. Після чого Тіматі йому відповів і дорікнув Максу, що він заробляв раніше гроші в Росії. Однак Тіматі не врахував, що це було до війни, яку організувала Російська Федерація, напавши на нашу країну.

Потрібно віддати належне скандальному артисту Олексію Паніну, який став на захист Макса Барських і вщент словесно розбив Тіматі.
Панін назвав Тіматі “великим скріпоносцем у вушанці”.

Далі Панін сказав: “Я розумію, що багатьом було неприємно чути, як Барських назвав Росію дірявою. Але як назвати поведінку людей, яка в той момент, коли вмирають діти, коли вмирають люди в Україні. А росіяни не виходять на протести. Не під * дараси?
Так емоційно Панін схарактеризував ситуацію, що склалася.

Панін назвав Тіматі “великим скріпоносцем у вушанці”

В Україні війна, гинуть ні в чому не винні люди, зокрема діти та старі люди. Особливо важко перевозити дітей у безпечне місце в Україні та за кордон.
Так місто Харків знаходиться всього за 54 кілометри від кордону з Росією і стало одним з перших місць, що зазнали вторгнення. З того часу сотні тисяч його мешканців бігли до сусідніх країн, більшість до Польщі. Одна з молодих доглядальниць в автобусі, Ірина Мірошниченко, розповіла, що коли почався обстріл, персоналу довелося приймати термінове рішення: ховатись у підвалі притулку центру чи спробувати негайно піти. У будь-якому разі вони ризикували смертю чи серйозними травмами.
Але вони врятували дітей та перевезли їх у безпечне місце. І так у всій Україні.

Знайте, перемога буде за нами!
Бережіть дітей, людей похилого віку та жінок і надавайте їм посильну допомогу.