|
09.03.2022 23:40

Зірка “Орла та Решки” Антон Птушкін повідомив новину: “Женя Синельников живий. Його сусіди загинули”

Антон Птушкін повідомив добру новину про те, що його друг і режисер "Орла та Решки" Євген Синельников живий. Мандрівнику вдалося вибратися з-під заваленого будинку.

24 лютого в Україні розпочалася війна, яку підло розв’язала Росія. Ніколи ми не будемо “братськими народами” і ніколи ними не були, хоча президент РФ досі продовжує запевняти, що це спецоперація з порятунку російськомовних українців, яких, мовляв, переслідують в рідній країні за мовними ознаками.

Від дій росіян страждає мирне населення, і зірки шоу-бізнесу не стали виключенням. Так, днями відомий український тревел-блогер Антон Птушкін стривожив шанувальників звісткою про те, що його близький друг Женя Синельников, якого широка публіка знає завдяки програмі “Орел та Решка”, разом зі своєю родиною залишився в Києві під час масивних обстрілів окупантами. Телеведучий сховав сім’ю в підвалі власного будинку, однак він не вистояв і був зруйнований бомбардуваннями.

Антон Птушкін повідомив, що Євген Синельников, якого не могли знайти під завалами будинку, живий

Тривалий час Євген ні з ким не виходив на зв’язок, чим неабияк був занепокоєний Антон. Останній раз, коли вони спілкувалися, Синельников встиг розповісти товаришу, що на його очах ракета вдарила по сусідах, їхні вікна і двері вибило, дерева покосило, в укритті немає світла, їжі залишилося небагато, а навколо постійно їздить ворожа техніка.

Євген Синельников вижив та евакуювався з родиною з підвалу зруйнованого дому

Після цього Птушкін не міг зв’язатися з колегою, але, на щастя, 9 березня пізно ввечері тревел-блогер у своєму Телеграм-каналі повідомив добру звістку, хоча назвати її цілком доброю неможливо:

“Женя Синельников живий і евакуювався сьогодні разом з родиною. Його сусіди загинули”.

Антон Птушкін повідомив, що Євген Синельников, якого не могли знайти під завалами будинку, живий