Євген Синельников з “Орла та Решки” залишився з родиною в підвалі зруйнованого дому та не виходить на зв’язок

Відомий український телеведучий Євген Синельников застряг у Києві в підвалі разом зі своєю сім'єю. На даний момент ніхто не знає, що з ним і чи живий він.

Відомий український тревел-блогер, телеведучий та режисер Євген Синельников залишився разом зі своєю родиною в Києві. На привеликий жаль, чоловік мав сховати сім’ю у підвалі, так як відбувалися сильні обстріли та бомбардування. Зараз з’явилася інформація про те, що родина залишається там і вже не виходить на зв’язок.

Євген Синельников залишився з родиною в підвалі зруйнованого дому та не виходить на зв’язок

Євген Синельников залишився з родиною в підвалі зруйнованого дому та не виходить на зв’язок

Сумною новиною поділився колега Жені Антон Птушкін, який дуже занепокоєний долею сімейства. Останній раз зірка виходив на зв’язок 2 дні тому, і саме тоді розповів, що їхній будинок зазнав пошкоджень, а вони були вимушені спуститися вниз. Судячи з усього, генератор мав серйозні несправності, телефони почали сідати, а їжа закінчувалася.

“Сьогодні із штурмовика на моїх очах випустили ракету по сусідах. Будинку немає тупо. У нас усі вікна та двері вибило хвилею. Покосило дерева. Навколо руйнувань дуже багато. Але головне – ми живі. Організували укриття собі. Їжа ще є. Тільки телефони сідають. Світла немає і генератор заводити дуже стрімко. Їздить техніка навколо постійно, а автомати б’ють прямо тупо за парканом”

Після цього повідомлення Антон більше не зміг зв’язатися зі своїм другом. Варто відмітити, що його будинок дійсно знаходиться в епіцентрі подій, і район зазнав серйозних руйнувань. Сподіватимемося, що Євген та його родина живі та обрадують нас новиною про те, що з ними все в порядку.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.