|
10.03.2022 14:57

Регіна Тодоренко ігнорує війну після слів про дружбу Росії та України: поки рідні й друзі ховаються від авіаударів

Відома російська телеведуча Регіна Тодоренко, яка народилася й виросла в Одесі, але давно живе і працює в Росії, почала ігнорувати війну.

Регіна Тодоренко відома публіці як учасниця української “Фабрики зірок”, солістка гурту “Real-O”, сольна співачка, мандрівниця тревел-шоу “Орел та Решка” і телеведуча. Останні кілька років артистка живе в Росії, там вона вийшла заміж за російського співака Влада Топалова, народила йому сина і вже з власною сім’єю продовжує будувати життя.

23 лютого Регіна в соцмережах пригадала, що вона українка, та закликала Росію і Україну примиритися. Втім, вже 24 лютого РФ розв’язала війну проти “братського народу”.

Публіка чекала від Тодоренко відповідної реакції, адже багато її друзів і рідних – українці, однак не дочекалася. Телеведуча зізналася, що ніколи не могла й подумати, що в дім її батьків прийде війна, а діти її знайомих народяться в підвалі, проте побоялася сказати правду про те, що це саме Путін вторгся на українські землі.

Ба більше, після двох тижнів загарбницького вторгнення Регіна взагалі почала ігнорувати цю тему. У себе в Інстаграмі Тодоренко продовжила показувати своє звичне життя, аби підписники розслабили мозок – ввечері 9 березня зірка зробила огляд гардеробу і запропонувала фоловерам обрати образ, що сподобався їм найбільше.

Регіна Тодоренко ігнорує війну після слів про дружбу Росії та України

Крім Регіни, ситуацію замовчує гастролерка Ані Лорак, а Світлана Лобода публічно розплакалася, однак теж не назвала винних у тому, що наразі відбувається в Україні. Мужньо тримається Віра Брежнєва, яка попри життя в РФ правдиво висвітлює події на Батьківщині.