Ані Лорак знову зрадила? Співачка до останнього не хотіла скасовувати концерт у Санкт-Петербурзі, але примусили

Відома російська співачка українського походження Ані Лорак до останнього не хотіла скасовувати концерт у Санкт-Петербурзі. Але шанувальники все ж таки змусили її переглянути свої принципи.

Не дивлячись на той факт, що Ані Лорак народилася в Чернівцях, і на даний момент її рідні знаходяться у небезпеці, зірка довго не могла заговорити про війну в Україні.  Згодом Лорак таки наважилася визнати свою позицію, у якій вона проти воєнних дій. Втім, Володимира Путіна вона все одно не згадала у своїй публікації.

Ані Лорак до останнього не хотіла скасовувати концерт у Санкт-Петербурзі, але примусили

Але фанати були обурені не тільки цим. На даний момент в артистки активно йдуть гастролі. І цього тижня в неї мав статися концерт у Санкт-Петербурзі. Співачка до останнього не хотіла його скасовувати.

Ані Лорак приховала вагітність фотошопом
Ані Лорак до останнього не хотіла скасовувати концерт у Санкт-Петербурзі, але примусили

Фанати та звичайні користувачі почали тиснути на неї у коментарях під публікаціями в соціальній мережі Instagram, і за добу до виступу, стало відомо, що співачка таки не зможе провести захід для росіян. Тим не менш, українці цього кроку вже не оцінили, адже за для того, щоб змусити артистку переглянути свої принципи, довелося добряче її підштовхнути на це. Можливо вона розраховувала на закінчення так названої спецоперації, і сподівалася, що таки зможе заробити грошей у культурній столиці Російської Федерації.

Згодом стало відомо, що співачка також скасувала концерти у Туреччині, Єгипті та інших країнах.

Варто відмітити, що після того, як Ані Лорак виступала в анексованому Криму серед українців до неї було неоднозначне ставлення. Тим не менш, наприкінці 2021-го і вдалося влаштувати концерт в Одесі.

Схожі статті