|
10.03.2022 23:34

“Ви продали себе страху”: Алан Бадоєв звернувся до російських зірок та зізнався, що не пробачить їм мовчання

Український режисер і кліпмейкер Алан Бадоєв в особистому блозі поділився власними відчуттями, які його турбують останні декілька днів. Він також звернувся до російських колег з критикою.

Алан Бадоєв – один із найбільш успішних вітчизняних режисерів, чиї відеороботи цінуються по усьому світу. Вже багато років він працював відразу на дві країни – не лише в рідній Україні, а й російські зірки зверталися до нього з замовленнями кліпів. Щороку Бадоєв створював десятки робіт, які зачаровували прихильників. Серед його клієнтів були гурти ВІА Гра, Вінтаж, а також Алла Пугачова, Віра Брежнєва, Сергій Лазарєв та багато інших.

Окрім режисерського ремесла, Алан став відомим як ведучий головного шоу про подорожі “Орел і Решка”. Шоумен разом зі своєю екс-дружиною Жанною Бадоєвою стали зірками першого сезону телепрограми.

Алан Бадоєв з Жанною Бадоєвою

Від початку російського вторгнення на територію Україну 24 лютого режисер висловив чітку позицію та почав активно допомагати українській армії. У перший день війни Бадоєв лаконічно висловив свої думки щодо подій на Батьківщині:

“Все, що ви знали вчора про наш світ… забудьте. Сьогодні Росія атакувала міста України. Ми прокинулися під звуки сирен, а хтось під звуки вибухів… Запам’ятайте цей день, щоб розповісти про нього своїм дітям”, – написав Алан у своєму блозі.

З того дня Бадоєв щодня використовує соціальні мережі для висвітлення подій та інформаційної підтримки населення України. На 14 день війни він вкотре заявив, що чекає, поки його колеги з Росії та України, які зараз мовчать, почали говорити. На фото помітно, що Алан знесилений та ледве не плаче.

“Я не бажаю зла, але щиро вірю і чекаю жахливого, спустошливого прозріння всім, хто приховує свій голос, ви прозрієте і, якось, побачите у дзеркалі своє потворне відображення із зашитими ротами. Ви продали себе страху, залишайтесь у ньому назавжди”, – різко заявив Бадоєв.