|
11.03.2022 23:34

Російського модельєра Юдашкіна вигнали з тижня моди, а Шейк та Водянова навіть не насмілилися там з’явитися

Поки усі світові бренди солідарні з Україною та намагаються повністю ізолювати Росію, щоб Путін припинив бойові дії на території України, російські моделі навіть не з'являються на публіці.

Українці, які героїчно борються з загарбником, навіть не очікували підтримки від Європи, яка б’є всі рекорди. Знаменитості, крупні компанії та бренди, політики та прості люди роблять все, аби російські окупанти припинили вогонь. Ситуація дійшла до того, що російська влада намагається ізолювати своїх громадян, щоб вони не піддавалися і не дізналися правду.

Але санкції на собі відчули навіть ті люди, які мають відношення до моди.

Валентина Юдашкіна вигнали з тижня моди, а Шейк та Водянова навіть не насмілилися там з’явитися

Так, з’явилася інформація, що Валентина Юдашкіна відсторонили від тижня моди і зробила це Федерація Високої моди, яка не стала розглядати його кандидатуру на участь. Події в Україні зачепили і всесвітньовідомих моделей Наталію Водянову та Ірину Шейк, які також цього року не вийшли і, вочевидь вже не вийдуть на подіум.

Валентина Юдашкіна вигнали з тижня моди, а Шейк та Водянова навіть не насмілилися там з’явитися

Цьому є не одне пояснення, адже окрім солідарності з Україною в представників модної індустрії у Європі, велика кількість моделей, щоб вкиказати свою підтримку Україні одягала жовто-блакитні кольори, а у випадку з Іриною та Наталією подібний вчинок буде розцінюватися як державна зрада. Тож моделі опинилися між двох вогнів, і очевидно шанс зберегти свою кар’єру їм вбачається менш приорітетним.

Тим не менш, варто відмітити, що Ірина Шейк зробила публікацію з закликом до миру, а також поділилася платформами, які збирають пожертвування для постраждалих українців.