|
15.03.2022 17:05

Дружина Романа Сасанчина потрапила до лікарні після розставання з музикантом: одна з двома маленькими дітьми

Дружина українського музиканта Романа Сасанчина Іванна повідомила, що відвідала разом з дітьми лікарню в Польші. Усі деталі в статті.

Декілька днів тому стало відомо, що дружина молодого українського музиканта Романа Сасанчина Іванна стала біженкою і рушила разом з дітьми до Польщі. Окрім рідної доньки Елізабет, компанію їй склала племінниця Міланка. Також дівчина не приховує, що через відстань, яка грає немаленьку роль у їхніх стосунках з Романом, вони сильно посварилися і навіть можливо розійшлися.

Дружина Романа Сасанчина потрапила до лікарні після розставання з музикантом

Причини конфлікту вона не розкриває, але зазначила, що винні у сварці обидва

Дружина Романа Сасанчина потрапила до лікарні після розставання з музикантом

Тим не менш, Іванна не тільки вирішила відпустити усі проблеми, але навіть заявила про те, що розпочинає життя з нового аркушу. Дівчина буде більше приділяти уваги блогерській діяльності на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, і більше тематиці її побуту, аніж війні. За звинувачення у тому, що вона обрала неправильний курс для контенту Іванна буде блокувати користувачів.

Дружина Романа Сасанчина потрапила до лікарні після розставання з музикантом. Скріншоти особистої сторінки блогерки

А нещодавно вона повідомила, що перші дні в Польщі все ж таки не вийшли такими безхмарними. Гуляючи по парку разом з донькою та племінницею, вона зізналася, що від відвідувала лікаря. Що стало причиною потреба звернутися до медиків, вона не уточнила. Але судячи з того, як Міланка жваво крокувала по тротуару, дитина здорова. Цілком імовірно, що допомога знадобилася саме маленькій Елізабет.