|
16.03.2022 14:59

46-річний Cвятослав Вакарчук опинився у харківському метро: підтримав містян піснею поки назовні руйнувалося місто

Святослав Вакарчук завжди демонстрував небайдужу позицію стосовно всіх визначних подій. Він виходив на мітинги і навіть у ці важкі часи не полишив Україну.

Святослав Вакарчук ніколи не приховував своєї патріотичної позиції і не соромився власних поглядів. Він часто виступав перед мітингувальниками, а у часи Революції Гідності його пісні стали майже гімном протестів.

Сьогодні співака помітили у Харкові. З міста вигнали окупантів, але все одно воно ще досі перебуває під обстрілами. Дуже постраждав житловий фонд, багато містян вимушені буквально жити у метрополітені. Вакарчук же вирішив підтримати харків’ян та завітав прямо на станцію підземки. Люди не повірили своїм очам, що зірковий чоловік не побоявся приїхати до них у такий скрутний час.

Вирішив заспівати музикант добре відому всім пісню, шлягер “Червона рута”. Виконав трек під акустичний акомпанемент. Не лише співами вирішив розрадити артист: разом з письменником Сергієм Жаданом, він привіз допомогу військовим. Тероборона тримається дуже добре та гідно, заявляючи, що в агресора немає шансів захопити їх квітучий регіон.

 

Вакарчук зазначив, що речі для захисників збирали львів’яни та одесити. У кожному пакунку – турбота наших громадян.

46-річний Cвятослав Вакарчук опинився у харківському метро

Тим часом, коли стався візит Святослава до Харкова, окупанти знову завдали удару по місту. Вони почали обстрілювати ринок.  У мережі телеграм-канали, зокрема харківський “Труха” повідомили про удар на території торгового комплексу. Інформації про постраждалих офіційні джерела ще не надали.

Молимося за кожне українське місто та кожного захисника! Все буде Україна”